Subscribe Twitter

Tuesday, September 20

Lamanya Tak Hapdet...


bizi betol sekarang nih..
dengan pindah rumahnya..
dengan kerja barunya..
memang takde masa  langsung nak on9..

 hari ni off day..
barulah ada masa sikit..
tu pon kene balik rumah lama kalo kalo nak on9..
sebab orang-orang TM tak datang lagi tukar line..


masa on the way balik klebang,
baru lah terjumpa gerai kuih keria limbongan yang super femes tuuu..
memang gebu..
sesuai dengan harganya rm0.50 seketul..


memang puas makan..
;p




P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!

Wednesday, September 7

Thursday, September 1

Raya Ketiga


 lepas kenyang makan-makan marilah kita ber-youtube..
hihihi..
paklang sayer ngah tunjuk video hujan air batu kat Rembau beberapa  bulan lepas..

 purple..

 menu hari ni..
KFC..

 dan sup tulang merah spore..
jempot makannnnnnn..
;p

 baby Qaisarah yang gebuuuuuuuuuu!



P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


Raya Kedua..


dah tak lalu makan ketupat & rendang..
mama sayer masak mi taucu pulak..
my favvy ni..

 mihun  goreng..

 makan dengan kuah taucu..
patot  ada daun kucai..
tapi mama kata  tak jumpa pulak..

nyum3..


jempot makannnnnn..
;p


P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


Wednesday, August 31

Salam Aidilfitri!


malam raya..

 menu raya kali ni..
rendang daging..
serunding daging
ayam  masak merah..
kuah lodeh..
nasi impit..
ketupat pulut..
telur burung masak sambal..

 mama  bertungkus  lumus kat dapor..


dalam pukul 2 am macam tu,
masing-masing nak rasa semua lauk..
hihi..

 pagi raya..

wajiblah bergambar satu family kannnn..










 antara tetamu terawal yang datang..


 dapat duit raya dari mama!
tenkiu mama!
duit raya dari ayah dah dapat in advanced..
heeee

 masa untuk keluar beraya..




P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


Sunday, August 28

Kek Marble..

kek ni memang wajib ada time  raya..
mama sayer tempah  kat kawan dier..
siap demand nak 3 kaler tuu..


sebab tahun lepas  punya order buat dua kaler jeee..
tahun ni hambekkkk..
4 kaler terus..
hihi..
sedapppppppppppp!


selamat hari  raya semua!


P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


Tuesday, August 23

Malam-malam Teringinnnnn..

nak makan burger tepi jalan..
kat tempat selalu beli tutup pulak..
gigih pulak mencari ke Pantai Puteri..
nasib  baik ada..
 dari jauh dah  bole nampak cahaya kuning memancar-mancar..

 macam-macam adaaaaaaaa..

 kalau ada yang berminat nak buat francais pon boleh..


 oblong beef  burger with cheeseeeeeeeee..

nyum-nyum..

 
 dapat jugak makan..
alhamdulillah..
;p


P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!