Subscribe Twitter

Tuesday, May 31

Domino's Batu Berendam

tiap  kali  balik umah mesti  lalu  area  sini..
macam  teringinnnnnnn  je  nak  try..
sumpah  sayer x penah jejak  mana2 branch domino’s pizza..

*pic pinjam  dari blog  fitri*
so malam  tadi terus ajak incek kekaseh makan  sini..


packed!
masa  nak  order  kat  kaunter  tu,
macam jakun  ckett  laaa..
sebab  cashier  tu  siap  mintak  nama n no  tepon..
untuk  record  katanyeeee..


pastu tetibe cashier  tu  jerit :  miss  diana!!!!
hahahaha..
satu  domino’s  tau  nama sayer..
memang  macam tu  ek  rupanya..
pastu  g  kaunter  amik  yang  order  tadi  tuu..



guna cup  ni  je..
peliknyeeeee..
kot  ye  pon  nk  costing, proper la  ckett..
guna la paper  cup macam  kat  kfc tuuu..


incek kekaseh kata  macam  pegi  bday  party..
huhu..
seb  baik  sedappppppppppp..
kami  amik  meat  mania..



chicken  wing  sedapppppp..
tapi  incek  teddy  x  bape  suka..
dier  lagi  suka  pizza hut  punyeee..



kaya  banana..
sedappppppppppppp!
next  time bole  datang  lagi..
;p
take away je  kot..


Monday, May 30

Klebang Coconut Shake

dah  lama  dok teringin coconut  shake kat  klebang  tuu..

setelah sekian  lama  barula hilang kempunan..


ni  la  dia coconut  shake  yang  orang  dok  beratur panjang  tuuuuu.

sedap sangat  keeeeeee..


pada sayer takdela sedap giler macam  yang orang  lain sebut2 kan..


so-so jerla..

tu pada pandangan sayer laaa..


pish!

Sunday, May 29

&^^%$%#$&Y*I)I*^^$$#!@

kadang-kadang....









tak  faham dengan  perangai  sesetengah  orang.

Hari Ni..


petang2  sabtu..

buat jempot2 kentang+bawang+sayur  kacang panjang..

minum  pulak  dengan  teh o strawberi..

haishhhhhh..

memang  nikmat!

selamat  berhari minggu!

Friday, May 27

Sayer Gler Beg


sayer suka handbag..

suka beli  tapi selalu  pakai satu  jeeee..

selalu cuci mata  tengok  designer bags..

nak beli belom  mampu  lagi..

 so, pakai  yang replica pon  jadi  laaaaaaaaa..

 huhu..

tapi  harossla  pakai  yang  gred  AAA  punyaaaaaa..

ngeeeeeeeeeeee..




stock  baru  sampai..

  amik  untuk  diri sendiri satuuuuuuu..

;p

berkenan?

mehla cuci  mata  kat  link  sebelah  ni..



Sayer Suka Tabung..



sayer suka  ada  tabung..
tapi  tabung  sayer tak  banyak  duit..
 huhu..


 sumenye  berisi syiling..


tabung kesukaan  sayer!



Test Market..hiks

semalam  sayer cuba2 nak meniaga kat Dataran 1 Malaysia,  Klebang..

set up tempat dalam  pukul 3 camtu..

panas ya rabbi!

sabar  jerlaaaaa..


selain handbags, ada jual kincir  angin dan mende yang buih sabun  tuuu..




potential customer..

tapi  adik  ni  ada  20  sen  jeeee..

haha..menguji  kesabaran  betol!

sebab?

seboleh-boleh dia nak  dua mende..

bila  sayer  cakap duit  tak  cukup,  dier  dok  merayu  kata  'boleh  laaaaaaaa"

muka macam  dah  nak  menangis  daaaa..tak  sampai  hati  tengok..

last2  suruh  dia mintak  duit  kat  mak  dia..

tak  lama  lepas tu  dia datang  balik  tunjuk  rm2..

hadoiiii..still  tak  cukup  jugak..

ingat  nak  kasi  jer  satu,  tapi  demand  la  pulak  budak  ni..

nak  dua..

haha..

last2 mak  dia  marah..

dugaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn..

Testing2..ehem3..


selamat datang ke  blog  baru sayer..

;p