Subscribe Twitter

Sunday, July 31

Selamat Berpuasa Kawan-Kawan..

Friday, July 29

Pre-Loved Black Inspired LV Handbag (Large)

salam hari jumaat..
macam biasa bila ada stok baru sampai,
sayer mesti  akan amik satu untuk pakai sendiri..
so sekarang sayer rasa dah taknak pakai  lagi..
sebab berlambak2 lagi handbag yang tak terpakai..


maka pada hari ni sayer nak  jual handbag  LV yang  paling sayer suka nih..

 materials memang elok..
besar dan bole isi banyakkkkk barang..
sesuai untuk  pakai hari  raya nanti..
;p

Materials: Pu Leather
Height:31cm
Width:37cm
Bottom Width:10cm
Harga Jualan  ialah Rm120 
 
Sayer nak jual dengan harga RM50 sahaja..
 
sesape yang berminat bole la hubungi  sayer yeee..
harga tak termasuk pos ye kawan2.. 
bole C.O.D kat area Klebang dan sekitar Ayer Keroh..

Thursday, July 28

Biler Takde Customer..



mula la nak try2 mende baru..
hiks..
murtabak maggi..
sedap  jugak rupanya..
memula dengar dulu macam tak  lalu je nak makan..
biler dah rasa, sedapppp..
macam maggi goreng..
hihi..



P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


Wednesday, July 27

Saturday, July 23

Putu Bambu Special Juriah, Ayer Hitam



kalau pergi Ayer Hitam jangan lupa singgah beli putu bambu..
mmg terbaik laaaaaa..

 putu piring dier pon sedap gakkkk..
tapi sayer lagi suka putu bambu..



cukup lemak,
cukup manis,
cukup rasa..



makan tiga keping pon dah kenyang..


rm2 sebungkus...
ada 6  keping..





sayer yang semakin bolattttttttttttt..



P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!

Wednesday, July 20

Sunday, July 17

Sejuknyeeeeeeee Tekak..

biler cuaca  panas dapat makan  ni..



dadih kalerful..
tambah susu cair + buah campur + soda



P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


Saturday, July 16

Ooops..Puan Belog Bizi laaaaa..


 sekarang macam dah kurang masa nak ber online..
balik umah dah penat..
mandi2..
terus ZzZzZzZ..

  
owh..
orang2 kat Melaka ni macam tak tau la Kacang Pool  tu hape..
tak bape jalan sangat kacang pool kat sini..


seronok biler dapat order banyak aiskrim  goreng..


orang-orang  Melaka,
mehlaaa singgah Medan Selera Jiki  kat  Bukit Baru..
;p



P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


Wednesday, July 13

Tuesday, July 12

Menu Hari Ni..


daging masak kicap + kentang

terung goreng tepung..
alhamdulillah..
kenyangggggggg..


p/s: Suka Warna Corner dengan rasminya akan dibuka pada hari ini..
kawan-kawan yang ada di Melaka,
mehla singgah..
;p



P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!