Subscribe Twitter

Monday, July 11

Event kat Phileo Damansara..

alhamdulillah..
semalam kami diberi kepercayaan untuk  serve aiskrim goreng  kat satu event di  bangunan Yin,  Phileo Damansara..
memula takot gak  sebab berhubung dengan klien tu,  Mr Rudolf melalui email & phone jeee..
sumpah kami tak  pernah  terpikir dapat job macam  ni..
excited, nervous, happy sume bercampur..
hihi..
tapi  masalahnye,  kami tak tau jalan ke sana..


lepas tu sayer pon post  la status kat Fb..
seb baik ada yg sudi membantu..
;p

berjaya sampai..

70 orang..



thanks to my team!
p/s: kalo kawan2 nak buat  birthday  party  ke, jamuan ke, kenduri kawen ke, boleh la contact kami yeee..
kami sedia berkhidmat!
ngeeeeeeeeee..


P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


0 comments: