Subscribe Twitter

Monday, February 27

Alhamdulillah..



dah dapat payment untuk survey hari tu..

weeeeeeeeeeeeee..

Sunday, February 26

Amik Heavy Breakfast Tapi Dah Lapar Balik..


Nasi Kerabu for breakfast..


tapi sekarang baru pukul 3 pm dah lapau balik..


sabar-sabar..
taknak makan dulu..
malam kang nak makan kek..
bday cik hosmet..
weeeeeeeeeeee..

Saturday, February 25

Hari Sabtu Yang Lengang..

owh..
mungkin semua sibuk dengan Le Tour De Langkawi..
dan jugak JomHeboh kat Mitc..
sebab tu kat Jusco ni lengang je..
kalau tak, pagi-pagi lagi dah ada yang masok kedai ni..
tak sempat lantai kering lepas mop,
ada je yang nak masok..
huhu..


bosan pulak takde customer..


lengang..
dah macam weekdays pulak..



sambung buat survey..
kene siapkan sebelom isnin ni..
kalau nak dapat payment cepat..
hikhik..

owh ni benda yang wajib ada kat meja..

hand sanitizer : malas nak g toilet cuci tangan lepas pegang-pegang furniture

petroleum jelly : ekon kuat buat my lips cepat kering..guna ni kat tempat keje jimat sikitt..kalo asik nak kene re-apply lip balm, bankrup laaaaa..hukhuk

wet tisu : buatnya tengah makan, tetibe customer masok, senang nak cuci tangan..hiks


ok.
selamat berhari Sabtu!

 

Friday, February 24

Mengidam Sandwich Club, Dapat "Sandwich" Lain..


hihi..

dapat kupon ni last week..


baru guna hari ni..


nyum3..


burppppppp..

alhamdulillah..


Thursday, February 23

Teringin Lagi?







*slurppppppp*

-semua gambar adelah di gugel-

Tolong Buat Survey..

tebal ok survey ni..

 

dah macam asignment dah..


tapi just kene bulat2 kan jawapan jeee..



268 pages..

fuhhhhh..

semangat2!

ganjarannya?

rm50!

senang2 je dapat kan?

hiks..

Bila Tengah Lapar


tetibe ada orang bawak nasi lemak rendang daging..

adoiiii...

sedapnyeeeee!

Tuesday, February 21

Off Day..



ada yang request nak pulut kuning lagi..

 makan pulut, minum air sirap..
memang terbaik..

 lepas tu singgah minum kat jejantas Melaka Sentral..


kali kedua jejakkan kaki kat sini..



makan ABC..




makan bakso..
alhamdulillah..
rezeki hari ni..



P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


Jangan Masak Sambil Ber Online..

Saturday, February 18

duapuluhlapan.

17.02.1984
tarikh sayer dilahirkan..
tenkiu mama sebab susah payah lahirkan kakak!
tenkiu ayah sebab susah payah mencari rezeki untuk besarkan kami 4 beradik!



tenkiu farra sebab kasi kek ni!
 
 

nyum3..


tenkiu cik hosmet sebab belanja makan yang sayer teringin sangattttttttt tuuu..
sup daging  yang super  duper lembut & sedapppppppp!

alhamdulillah..




P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!