Subscribe Twitter

Sunday, August 21

Lagi Seminggu je Lagi..

kejap je dah nak raya ek..
tapi macam tak terasa nak prepare apa-apa..
baju raya before puasa dah hantar dah..
tak  tanya lagi dah siap ke belom..
hiks..
kalaulah cik tailor tu terlupa..
menangis pagi raya nanti..
hihi..


hari ni buka beli  nasi lemak..
dah  berhari-hari dok  tengok..
macam  sedap je nampak..
tapi  selalu end up dengan beli kuew teow goreng..
hari ni mujurlah kuew teow tu dah habis..
memang rezeki nasi lemak lah nampak  gayanya..
sedapppppp..


beberapa  hari  yang lepas  ada beli mooncake ni kat JJ..
nak beli yang dalam  isi aiskrim tak jumpa  pulak..
so beli yang inti mangga..
bila dah  beli mangga baru ternampak inti  durian..
aiseyyyyy..

next time la kotttt..


P/S: Jom singgah kedai handbag sayer!


0 comments: