Subscribe Twitter

Wednesday, April 4

Isnin.



hari yang paling berdebar-debar..
ada interview keje..
kat KL pulak tuh..
padahal KL tu la tempat yang paling sayer nak elakkan..
tapi kalo dah ditakdirkan rezeki sayer kat sana..
sayer terima je dengan hati terbuka..


siap print  map lagik..
haha tak mainla GPS ni..
kihkihkih..


alhamdulillah..
berjaya sampai 3 jam lebih awal dari masa interview..


cepat-cepat tukar baju..
hihi..
tak lama mana pon interview tu..
yang buat jadi lama sebab nak tunggu the second interviewer
dia super duper bizi..
dengan yang ni relax sikittt..
sebab takde formal-formal sangat..
siap tanya raya nanti nak cuti berapa lama?
plus, dengan dia just communicate in malay je..
hiks..

compared to the first interviewer,
dia tanya soklan yang agak mencabar kepala hotak jugak laa..
tanya apa maksud business,
apa maksud Knowledge Management..
(owh sayer amik degree Business & Knowledge Management)

haishhh nasib baik dia tak suruh sayer buat soklan maths..
kalo tak, kompom tak lepas..

ada rezeki dapatla..
kalo takde, nak buat macam mana kan..
sayer dah buat yang terbaik dah sayer rasa..
walaupun mungkin ada 'tergelincir' sana sini..
harap dapatla dipertimbangkan..
huhuhu


sampai melaka terus membaham KFC..
tak agak-agak amik yg 1 bucket..
kelaparan punya pasal..
time interview takde rasa lapar ke hape..
hiks..


tapi sudahnya 2 ketol tak habis..


esoknya 2 ketol tu buat lauk..

;p


 

0 comments: